Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Muhsin İlyas Subaşı
Muhsin İlyas Subaşı

BİR SIR GİBİ

Yorum

BİR SIR GİBİ

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

767

Okunma

BİR SIR GİBİ


Kaç gurbet, kaç umut ve kaç bekleyiş,
Bir sır gibi beni benden götürür.
Mızraba sığınan kaç yorgun deyiş,
Bir sır gibi beni benden götürür...

Bir aşk ki, bestesi dilidir yârin,
Vurur gözlerine rengi baharın.
Kalbi kanadında yorgun kuşların,
Bir sır gibi beni benden götürür.

Gömüldüm Keremce bin bir habere,
Nice yol bekledim bunca boş yere,
Bilinmez, bu sevdâ hani kadere,
Bir sır gibi beni benden götürür?..

MUHSİN İLYAS SUBAŞI

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bir sır gibi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir sır gibi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR SIR GİBİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
frezya...
frezya..., @frezya---
18.4.2011 21:06:45
"Gömüldüm Keremce bir bin habere"

gömüldüm keremce bin bir habere mi olacaktı acaba?
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL