Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ocakbey
ocakbey

BU CAN SANA FEDA...

Yorum

BU CAN SANA FEDA...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1039

Okunma

BU CAN SANA FEDA...



Canlar pazarında
Can-ı aldın mı
Aşıp yüce dağı
Beni sevdin mi.
Ten içinde bakıp
Can-ı gördün mü.
Bu can sana feda
Severim seni.

Bulut gelir
Yüca dağın başından.
Ben bakamam
Gözlerimin yaşından.
Bir nur doğar .
Gözlerinden kaşından.
Bu can sana feda.
Severim seni.

Yücelerde dur da
Bir bak engine.
Davul bile çalar
Dengi dengine.
Meyil verme
Güzel ile zengine.
Bu can sana feda.
Severim seni.
*
O-C-A-K-B-E-Y..

__________________
Arif Ocakçı-Ocakbey

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bu can sana feda... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu can sana feda... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BU CAN SANA FEDA... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL