Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
şinasierdemoğlu
şinasierdemoğlu

VE İHANET BAŞLAR..

Yorum

VE İHANET BAŞLAR..

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1359

Okunma

VE İHANET BAŞLAR..

Ve ihanet başlar elbet bir yerde
Ya din temelinde ya ırkçılıkta
Destek verir ona dönek demokrat
Din temelli demokrasi nasılsa?

Dinci liboşlarla nankör dönekler
Ceddine saldırır para kazanır
Ceddine küfreder biri bin para
O küfrettiğince parası hazır

Kalıcıdır hasar fark edilmezse
Fark et tehlikeyi gecikme sakın
Bak gör bu oynanan farklı bir oyun
Oyunu oynarsın sen fark etmeden

Fark ettiklerindir seni zorlayan
Tehlikelerin de farkındasın sen
Yüzünde umutsuz şaşkın bir telaş
Yönün kestirilmez sen ne yöndesin?


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ve ihanet başlar.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ve ihanet başlar.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VE İHANET BAŞLAR.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL