Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
artlem
artlem

AKLIMDA..!!!!!

Yorum

AKLIMDA..!!!!!

( 3 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1956

Okunma

AKLIMDA..!!!!!


aklımda......!!!!



hayat;mayın tarlası gibi,oyunlarla dolu....şikayetçi olunsada olunmasada bu böyle..hepimiz oynamışızdır çocukluğumuzda çeşitli oyunlar..vakti zamanında bende oynamışımdır,körebe-saklambaç gibi...hatırlıyorumda;hep kazanırdım..övünmek gibi olmasın ama,zamanı bile yenmişliğim vardır..hatırlarımda en çok lades’e tutuşurduk...en çokta zaman’la..yenerdim ki hep "o"nu...hiç yenememişti beni........hiç...!!!


dedi;

gel seninle "son kez" lades’e tutuşalım......hadi dedim bende,nasılsa çocukluğumda bile yeniyordum ya....

zaman’la
son kez tutuştuk lades’e,



biraz"aşk" alırmısın.?
--aklımda.....!!!!


ya;biraz sevda,
--aklımda...!!!!


bir kadeh rakı var...istermisin..?
--aklımda....!!!!!


zaman;
bir gün karşıma seni çıkarmıştı,
seni vermişti bana,


hatırlamısın.?
--aklımda..!!en çokta "o" aklımda...."o" an.....demiştim o na...


çok geçmedi ama;
gider ayak sıkıştırıverdi elime"sensizliği",
yalnızlığı.....

bak işte;
bu hiç aklımda yoktu biliyormusun.?
hiç yoktu,gelmezdi de aklıma,

aklımda diyemedim,

zaten;
pekte hatırlıyamıyorum sonrasını,
sadece bir ses kulaklarımda,en çirkininden,
LADESSS..!!!! diyordu zaman...... lades....!!!!!
birikmiş bütün hıncını alıyordu emmi’den,


zaman;
kazanmıştı bu son oyunu,
yenilmiştim ilk defa,
ne önemi varki,


ben kaybettiğime eminken......

----kıyı ege köylüsü------


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Aklımda..!!!!! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aklımda..!!!!! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AKLIMDA..!!!!! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
7TEPE
7TEPE, @7tepe
2.4.2011 23:52:18
Günün yazısı seçtim...

:) Sevgiler Sayın Yazarım.
rihemsu
rihemsu, @rihemsu
1.4.2011 13:17:20
5 puan verdi
zaman,kimi yenmedi ki ladeste..ama bu gün 1 nisan..zamanı kandırmak için en uygun an:))

güzeldi şair
tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL