Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
artlem
artlem

rakı.........

Yorum

rakı.........

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

3352

Okunma

rakı.........

rakı.........

bakakalmak gidenin ardından,

anıları zincirleyip ruhuna,

hatıraları meze yapıp

bir çilingir sofrasında tüketmek yalnızlığı,

kafan dalınca geçmişe ufaktan,

ayılmak;yokluğunda.....

susuz içmek istersin rakı’yı,

işte gözdeki yaş bu..!!!

rahat durmaz,

süzülüverir kadehe,

ruhun renk vermez amma;

bak;

kadehini bir duman almıştır,

sevdiğinin bembeyaz teni karşında..

-------------------------------------

kıyı ege köylüsü.......

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Rakı......... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Rakı......... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
rakı......... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL