insanın sevgiliden önce İNSAN’ı olmalı çayda şeker değil canda can olmalı canda şeker olmalı
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
insanların kalbi temiz olursa şeker gibi tatlı olur her şey beyinde bitiyor.rabbimiz akılla doğruyu yanlısı bulmamızı sağlıyor.şiiriniz güzeldi.tebrikler
Önce SEVGİLİ olmalı bence. Acı veya tatlı farketmez. Kırmızı olsun,elli kuruş fazla olsun. Hem, "Anadan geçilir,yardan geçimez." demiş tecrübe sahibi büyüklerimiz. Bütün insanlar ve bütün şekerler senin olsun.Tek,yare dokunma lütfen.
..heyyy bu ifadeyi ben de kullanacağım izin var mıııı...!!! çok sevdim candan şeker olmak kavramını...her zaman ki gibi kısa fakat uzatmaya ne hacet ..tebrikler Esma KAHRAMAN
insanın sevgiliden önce İNSAN’ı olmalı çayda şeker değil canda şeker olmalı ......AMAN ELMA ŞEKERİ OLMASIN DA :)) ÇÜNKÜ TEZ BİTER. ....KISA VE ÖZ, ANLAMI GENİŞ DİZELERDİ. YÜREĞİNİZE SAĞLIK.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.