Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
e.mustafa kaya
e.mustafa kaya

MAVİ YEŞİL BİR RÜYA

Yorum

MAVİ YEŞİL BİR RÜYA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1369

Okunma

MAVİ YEŞİL BİR RÜYA

mavi yeşil bir rüya


şehre dövme yapmış
sanki
gizemli bir sonsuzluk
katmış
mavi su .

dokunduğum her şey
mavi
yeşildi bugün
ağacın
suyun
temiz havanın
dostluğuna sığındım .

beton
demir yığını
şehrin
soğuk yüzü
uzaktı bana
mavi yeşil bir rüyadan
dönüyorum
başka bir hayat buldum
göç edeceğim artık
acılarımdan ..



22.03.2009
Mustafa kaya

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Mavi yeşil bir rüya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mavi yeşil bir rüya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MAVİ YEŞİL BİR RÜYA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL