Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
SametKaya
SametKaya

Ateşten Gömlek

Yorum

Ateşten Gömlek

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1540

Okunma

Ateşten Gömlek

Beklemeyen bilmez hasreti doruklarda
Belkide geçti çoktan aşkın vardiyası
Bir kulun bekler yarini son durakta
Bende mühebbet aşkın gardiyanı

Söyle acep halden kim anlar,
beklemeyi bilirsek hayırlısı Allah’tan
Ateşten gömlek yaratsak,
Hangi kul yanar hayırsız aşktan..

Arama çareni şarapta içkide,
Gönül susamışsa denizler az gelir
dönme ki sırtını kullara,
Dermanın olsun sarı gelin...

Çevir yüzünü rabbine,
Ona uzanır her yol,
Gerçek Aşkı kavuşana değil,
Kavuşma umuduyla yaşayana sor...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ateşten gömlek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ateşten gömlek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ateşten Gömlek şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL