Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
faikkocabey
faikkocabey

BEDBAHT OLMUŞ BU KENT YAZAN

Yorum

BEDBAHT OLMUŞ BU KENT YAZAN

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1589

Okunma

BEDBAHT OLMUŞ BU KENT YAZAN

Karanlık kapkaranlık bir gece,
Günlerden cumartesi,
Uğultulu bir gece.
Kent yine sessizliğe bürünmekte,
Yıldızlar aynı yerinde,
Güneş hazırlıkları tamamlamakta.
Gölgem karışmış bu kente,
Ne alıp veremediğim var,
Bende anlamıyorum.
Kalp atışlarım yavaşlamış bu gece,
Ölüm beni tepeden mi seyrediyor ne,
Gözlerim arada bir,
Uzaktaki sisli ışıklara dalıyor,
Nihayet geri dönüyor ,
Kaybettiğim cümleler aklıma.
Artık yağmurda eskisi gibi ,
Yağmıyor bu kente,
Soğuk , anlamsız olmuş herşey,
Bedbaht olmuş herşey,
Bedbaht olmuş bu kent.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bedbaht olmuş bu kent yazan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bedbaht olmuş bu kent yazan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEDBAHT OLMUŞ BU KENT YAZAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
gürhan
gürhan, @gurhan
20.3.2011 08:15:28
Faikçiğim tebrikler kalemine sağlık...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL