Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
muharremali
muharremali

Denize benzeriz

Yorum

Denize benzeriz

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2626

Okunma

Denize benzeriz

Denize benzeriz

Coşkun adamlarız biz, deniz gibi.
Kâh dalgalı, kâh durgun oluruz.

Nimetimiz içimizde saklıdır,
Mücevherlerimiz derinlerde.
Ya dalgıç olup çıkarmalı
İncileri gönlümüzden.
Ya da gözü kara denizci
Ağ atmalı aklımıza.

Ama illâ mert olmalı dostumuz,
Dayanamaz yoksa. Bir saat bile olsa
Tahammül edemez, her halimiz ağır gelir...


23.34 - 13 Mart 2011 - İstanbul

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Denize benzeriz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Denize benzeriz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Denize benzeriz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
MısraSevda
MısraSevda, @misrasevda
3.4.2011 14:09:04
Coşkun adamlarız biz, deniz gibi.
Kâh dalgalı, kâh durgun oluruz.
...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL