Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
hayat yorhunu
hayat yorhunu

BU ÜLKE HEPİMİZİN

Yorum

BU ÜLKE HEPİMİZİN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

907

Okunma

BU ÜLKE HEPİMİZİN

Samsunu,Mersini,Diyarbakırı,İstanbulu
Geçmişi gelmişi ve yaşananları
Yaşlısı genci ve çalışanları
Gelip el birliği ile Ülkeyi güldürelim

Gece gündüz çalışalım kalkınsın Ülke
Siyasetçiler doğruları söylesinler millete
Halkı ezmesinler ezdirmesinler zalimlere
Memuru işçisi emeklisi derki kalkınsın Ülke

Devleti milleti içn çalışana ödül verelim
Bütün halk asker polis el ele verelim
Büyüğe saygı küçüğe sevgi gösterelim
El ele verelim ülkemizi sevelim

Siyaset yapanlar germeyin ülkeyi
Sahiplenmeyin hainlik yapanları
Savunmayın bölmek isteyenleri
Rahatsız etmeyin doğruları yazanları

Hüseyin İLGEN
11/03/2011
Beyoğlu/İSTANBUL

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bu ülke hepimizin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu ülke hepimizin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BU ÜLKE HEPİMİZİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL