Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
YAKUP ŞAHİN
YAKUP ŞAHİN

ZOR DİYEMEM

Yorum

ZOR DİYEMEM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

817

Okunma

ZOR DİYEMEM

ZOR DİYEMEM


Elveda gidiyorsan, dur diyemem
Bu ayrılık zor diyemem ki sana
Üzülme sen arkandan kalanlara
Mutlu bir haberin gelsin yeter.

Alışmış gönlüm acı çekmeye zaten
Ne umut beklenir ki gidenlerden
Saklarım ancak gözlerimi ellerden
Mutlu bir haberin gelsin yeter bana.

Bakmam akan göz yaşlarıma
Bakamam içimdeki yalvarışlarıma
Düşünmem ben geçen zamanı
Mutlu bir haberin gelsin yeter bana.

YAKUP ŞAHİN 1997

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Zor diyemem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zor diyemem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ZOR DİYEMEM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL