Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
misis1638
misis1638

GÖZLERİN SARARMIŞ BİR YAPRAK

Yorum

GÖZLERİN SARARMIŞ BİR YAPRAK

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1253

Okunma

GÖZLERİN SARARMIŞ BİR YAPRAK

Gözlerin sararmış bir yaprak oluyor.
Bazen aşka susamış bir çiçek,
Bazen de denize aşık olan bir mehtap.
Ama en çok da ,
Kalbime akan bir damla yaş oluyor.

Ruhun , ufacık bir kalpte yaşıyor.
Dudaklarına kenetlenmiş tüm anılar.
Hayalin hayalimle sevişiyor.
Ruzgar , sonbahar da saçlarını okşarken,
Gözlerin sararmış bir yaprak oluyor.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gözlerin sararmış bir yaprak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gözlerin sararmış bir yaprak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖZLERİN SARARMIŞ BİR YAPRAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mehmet Çobanoğlu
Mehmet Çobanoğlu, @mehmetcobanoglu
15.2.2011 17:26:35
Aşkı ,sevdayı yazan kaleme yazdıran yüreğe selâmlar...
Saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL