Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Arnazdam
Arnazdam

,,,,,ADI YOK Kİ ,,,,,,,,,

Yorum

,,,,,ADI YOK Kİ ,,,,,,,,,

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

899

Okunma

,,,,,ADI YOK Kİ ,,,,,,,,,

,,,,,ADI YOK Kİ ,,,,,,,,,

Sen Mehtap da parlayan
Zöhre yıldızım,
Sen açmaya yüz tutmuş
Gonca gülüm,
Sen hayatıma çiseleyen
Yağmur tanem,

Şöyle içten bir gülsen,
Pişmanlıklarımız olmasa,
Yüzümü sana,
Hayata sırtımı dönsem,
Söyle ,,,,,
Yağmur tanemmmm,
Uzatsam elimi tutarmısın...?









Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

,,,,,adı yok ki ,,,,,,,,, Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ,,,,,adı yok ki ,,,,,,,,, şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
,,,,,ADI YOK Kİ ,,,,,,,,, şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sonur2005
sonur2005, @sonur2005
10.2.2011 12:35:45
5 puan verdi
bence denemeden bilemezsiniz.bu yürekli şairin uzanan elinin boşta kalacağını sanmıyorum..yüreğinize sağlık..tebrikler
Etkili Yorum
hayatbuysa ben yokum
hayatbuysa ben yokum, @hayatbuysabenyokum
10.2.2011 12:20:43
tutmaz mı:)
sıcacıktı,ısıttı yüreğimi...sevgiler şairem...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL