Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ufuk_kozleme
ufuk_kozleme

Yürek Yangını

Yorum

Yürek Yangını

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1090

Okunma

Yürek Yangını

Seninle doğuyor yeni bir hikâye
yazık ki sensiz bitecek.
Saçlarında sonbahar kokusu
gözlerinde güneşin ziyaları
beni mahrum ediyorsun
ışığından
Karanlıklar bırakıyorsun bana
Zor kavuşan ellerimiz
yazık
ne kolay ayrıldılar
beni üzmeyen sevda şarkıları
şimdi neyiniz değişti ki
beni üzüyorsunuz?
Siz!
sesi yürek yangını bülbüller
Neyin matemini tutuyorsunuz

Sen
ve senle kurduğum tüm cümleler
kifayetsiz
cılız...
Ben
ne zaman mutlu roller üstleneceğim
ne zaman?
ya sen
sen ayrılık
hep nöbet mi tutacaksın
yanı başımda
Sevgililer siz!
Hangi gönülde yaşayacaksınız
bende yaşadığınız kadar
Küçümsediğim küçük sevdalar
Hiç
büyümeyecek misiniz?

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yürek yangını Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yürek yangını şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yürek Yangını şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL