(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
sensizliğin sesinde, yalnızlığın doruklarında... sebebim sensin. ............. s'ler önemli hayatımızda. sevgi-sevinç-saadet- sen-ses-sebep-------aliterasyon çok doğru yerinde...Bazen az söylemek çok söylemekten daha etkiliyse bu şiir örnek işte...Çok kutluyor, sevgi ve selamlarımı gönderiyorum Sevgili Seyide Hanım.
üç satıra sığdırılan ama sensizlik adına ifade ve içerikte bir roman dı neffiissttiii.!! kaleminize ve gönlünüze sağlıklar efendim. selam ve sevgilerle...
Sevenin yaşadığı tüm duygular sevilenden gelmektedir...Güldüren de O, acı veren de O'dur...Mutlu olmakta sevilenin elinde, olmamakta...Şair bu yüzden kısaca özetlemiş; "sebebim sensin" diye...Tebriklerimle...Entellektüel.
Sen Sen Sen Sennnnnn??????? Ahhh onlar onlarmı yokmu onlarrrr:))) Tebriklerrr ablacımmm yaptın yine yapacağını 6 kelimeyle anlattın duygularınıııı:)) Öpüyorummm
Bu ne güzel üç satırlık,duygu yüklü bir şiir...Kıskançlığımdan hiç bir şey söylemiyorum. Sayfanıza saygılarımı bırakıp,daha fazla kıskançlık krizine girmeden ayrılıyorum. Yüreğinize sağlık.kaleminizdeki duygu mürekkebiniz bitmesin.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.