eğildi, öptü kokladı yavrusunu gecenin köründe çıktı işe. sigortasız ve tazminatsız çalıştığı halde ne zaman döner bilinmez , fahişe..
10 ocak 2011 f.v.beyatlı
Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
KULLANDIGINIZ O BA$LIKDAN NEFRET EDiYORUM!!!!bir kadin icin en alcaltici kelime bence o olsa gerek.Varya o zavalli kadinlari o hale getirenlere bir iSiM BULMAK GEREK!! hemde varya OK GiBi CiGERLERiNE SAPLANACAK BiR KELiME!!tarifi az gelir.Cok aci ve bir okadarda yaralayici bir hayat onalrin ya$adiklari.Etlerini pazardaki malin fiyatindan daha ucuza alip veriyor onalri pazarlayan adiler (afedersiniz)..Dua etsinlerde onalrin anasi bacisi ve evlatlari o hallere dü$mesin in$allah..saygilar.
Merhaba dost güçlü kaleminden çok ama çok anlamlı bir şiir okudum ,doğrusunu sorarsan çok etklendim bu kısa şiir romanlara sığmaz bile ve şiiri okurken acıların doruğuna ulaştım.Seven yanık yüreğini kutlarım.Yüreğindeki sevgi ,hasasiyet bitmesin,ülkemizde çok zor olan bir iş koluna el atmışsın bu iş kolu ülkenin aynası ve gerçekliği devlet utansın, değerli dost has gönlünü kutluyorum harika bir şiirdi.Tüm fahşelere ve bedenini satanlara yürekten selâmlar..Onlar utanacak bir şey yapmıyorlar,utanacak birileri varsa insani,kadını sermaye yapanlardır.... Saygılarımla
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.