Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
SEMİH SEYYİD
SEMİH SEYYİD

Aşkımın Ürkek Eli

Yorum

Aşkımın Ürkek Eli

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

772

Okunma

Aşkımın Ürkek Eli




Kendini bir hediye
Paketi içine
Sarmışta olsan
Istemem sevgili
Yürek yaralı

Azdırsan
Kudurtsan da
Beni beni
Yandı kül oldu
Aşkımın ürkek eli

Ambalajın göz okşuyor
Bense sevmiştim
Doğal acıbademliğini
Sen
Israrla ısrarla
Hediye paketi hediye paketi

Azdırsan
Kudurtsan da
Beni beni
Yandı kül oldu
Aşkımın ürkek eli...



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşkımın ürkek eli Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkımın ürkek eli şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşkımın Ürkek Eli şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
el
elif ergin, @elifergin
6.8.2007 10:05:10
Beste yapılacak şiir be üstad.

Kutlarım.

Şiir adına saygı ile.
Nöbetçi Şair
Nöbetçi Şair, @nobetcisair
6.8.2007 09:38:44
Azdırsan
Kudurtsan da
Beni beni
Yandı kül oldu
Aşkımın ürkek eli...
JKALEMİNE YÜREĞİNE SAĞLIK DOSTUM
YAZMAK SANA YAKIŞIYOR
Lucifer
Lucifer, @lucifer
6.8.2007 09:35:53
Ambalajın göz okşuyor
Bense sevmiştim
Doğal acıbademliğini

güzel bir şiir olmuş
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL