Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Edibe
Edibe

Bir çocuk ağlar içimde..

Yorum

Bir çocuk ağlar içimde..

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1953

Okunma

Bir çocuk ağlar içimde..

Bir çocuk ağlar içimde..

Bir çocuk ağlar içimde..
İstediğini alamamış olmanın şımarıklığıyla değil
Canının acısına dayanamayarak..
Çocuk gözleriyle bakar hala dünyaya
Ne kadar büyümüş olsada..
Mahzundur birazda içine kapanık
Tek yoldaşı gözyaşlarıdır..
Anlatmaz gayrısına derdini
Kırılır ağlar
Sevinir ağlar
Üzülür ağlar..
Sessiz bir köşede kurulmayı bekleyen hayalleri vardır..
Küskündür biraz hayata ve insanlara..
Ama bunuda yansıtmaz hiçbir yaratığa.
Bitek gözyaşları vardır O’nun..
Usul usul süzülür yanaklarına..
Kimsesizliği gelir aklına

Ağlar..Rahatlar
Ağlar..Hüzne boyanır
Ağlar..


19 Mart 2010

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bir çocuk ağlar içimde.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir çocuk ağlar içimde.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir çocuk ağlar içimde.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Albayraklım
Albayraklım, @albayraklim
16.2.2011 08:56:32
İçindeki çouğun hiç tükenmmesi dileği ile
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL