Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
şü
şükrü.kaplan

özneyim

Yorum

özneyim

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1254

Okunma

özneyim

Benim hayatım kısacık bir cümle gibidir,

Yüklemi ve öznesinden ibaret.

Ve gizli bir özneyim cümlede.

Yürüyorum,

İzliyorum,

Seviyorum.

Herdaim virgüller ayırıyor beni senden,

Derdimi anlatamıyorum.

Parantezler sarıyor beni...

Bizim cümlemizi ufacık bir ara cümle ayırıyor,

Ve sanıyorsun ki o herşeyi anlatıyor.

Oysa sevgili

Kısacık bir cümleyim

Hiçbir kitap yorumlayamaz beni

şükrü kaplan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Özneyim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Özneyim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
özneyim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
27.11.2010 19:56:11
Beğeni:
0
Okunma:
1254
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
SON ŞİİRLERİ
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL