Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Ka
Kartals

SEN HİÇ SENSİZ KALMADINKİ

Yorum

SEN HİÇ SENSİZ KALMADINKİ

( 2 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

3,0

Puan

1209

Okunma

SEN HİÇ SENSİZ KALMADINKİ

Siyah bluzun ,kül sarısı saçların kara gözlerinle
Resmine baktım yine
Neden bilmem
İstanbul caddelerini Beşiktaşı, Ortaköyü, Taksimi ,Beyoğlunu yürüyemedim
Bugün canım sıkıldı be , Kara gözlüm
Ankara ya gelemeden ben

Ya Kara gözlüm Ya benden önce biri görüp severse seni
O Ankara Sokakların da Kül sarısı saçların Siyah bluzunla
Ben ihlamurların çiçek açmasını beklerken

Seni düşünmenin en güzel yanı ne biliyormusun
Sen yokken tüm sana diyeceklerimi şiirlere , hikayelere msn ye maillere dökmek
Her çalan şarkıda her müzükte seni düşünmek
Sen yokken en acı gelen şey ne biliyormusun
Senin şimdi çekip gideceğin ve bir daha gelmeyeceğin korkusunu yaşamak
Her gece açıp şişeleri bitirmek
Buz gibi soğuk havada gömlekle dolaşmak
Araba kullanırken koca Tırların altına 240 la sürüvermek arabayı
Sensiz kalmanın acısını bilirmisin sen
Bilemezsin sen sensiz kalmadınki hiç
Kalsaydın beni anlardın ben şimdi her şeyi bırakıp gitmeyi düşünmezdim
Hiç insan olmayan bir yerde yaşamak istemezdim
Seni özlemezdim
Çünki sen yanımda olurdun
Çok mutlu ederdim seni benim yanımdasın diye
Sen hiç benim yanımda olmadın ki
Senin hep bedenin başkasının yanında kalbinde başkasında


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

1.0

50% (1)

Sen hiç sensiz kalmadınki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen hiç sensiz kalmadınki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN HİÇ SENSİZ KALMADINKİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ayrıntıda Gezinmek
Ayrıntıda Gezinmek, @ayrintidagezinmek
5.11.2010 20:16:07
Öyle oluyor bazen. O zaman bir seçim yapmalı. Bitirmeli ya da böyle devam etmeli. Selam ve saygılar. Kutlarım dizelerini.
kıymetocak
kıymetocak, @kiymetocak
5.11.2010 14:35:16
çok dogal olmuş,az çalışsaydınız üzerinde keşke.
gordion
gordion, @gordion
5.11.2010 13:56:29
5 puan verdi
aayy ne bu efkar ne bu isyanlar kalemkar.aşık olmak güzeldir ama aşkın verdiği acılara katranmak gerek.gülü seven dikenin katlanır misali.kırmızı mühürlü bir şiir bu aşkı kırmızısı ödünç almış teslimiyette biraz zorluk çekiyor.tebrik ederim.her mısrada aşka ve sevgiliye sitem dolanmış,kelimeler yüz göz olmuş öfkeye.boş verin o güzelim istanbulun tadını çıkarın.sevgiyle kalın.hoş kalın.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL