Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
elifinan
elifinan

Güneyde Bir Akşam Vakti

Yorum

Güneyde Bir Akşam Vakti

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1196

Okunma

Güneyde Bir Akşam Vakti

Esmer tenim gün ışığından yoksun,
sevgilim
bana masallar anlattığın o akşamları özlüyorum


inanmıyorlar şimdi bana
güneyde diyorum güneyde hayat var
oysaki köklerimden çivilemişler beni buraya
kurtulabilirsem bir gün bu zincirlerden
beni orada beklemelisin


berduş bir seyyahın not defterindeyim şimdi
sıra bana gelince
anlatacakları varmış sizlere


bir mektup yazdım şimdi
içinde bir yerlerde
derinde bir yerlerde
eksik bir şeyler taşıdığına inanan herkes adına
bir mektup yazdım şimdi
okurken beni hatırlayın


ve sevgilim onlar hala inanmıyorlar
güneyde diyorum güneyde
portakal kokularının arasında
hayat var

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Güneyde bir akşam vakti Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Güneyde bir akşam vakti şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Güneyde Bir Akşam Vakti şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ayrıntıda Gezinmek
Ayrıntıda Gezinmek, @ayrintidagezinmek
2.11.2010 01:30:31
ve sevgilim onlar hala inanmıyorlar
güneyde diyorum güneyde
portakal kokularının arasında
hayat var

Güneyde olmanın değerini bir kez daha anladım. Umarım düşlerin gerçek olur. Özlediğin hayat seni bulur. Güzeldi... Selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL