Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ffakir
ffakir

ş ü k ü r ü m var k â r d a y ı m

Yorum

ş ü k ü r ü m var k â r d a y ı m

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1748

Okunma

ş ü k ü r ü m var k â r d a y ı m

içim cayır,cayır yanar buzlarda
gönlüm kışı yaşar ağustoslarda
seni bilmem benim kalbim yazlarda

tutunacak dalım yoktur zordayım
bu günüme şükürüm var kârdayım


kahırlı hayatın vuslatındayım
gözümü yumunca hep yanındayım
o anda yanında çook uzaktayım

sarılacak yarim yoktur hardayım
bu anıma şükürüm var kârdayım


ellerin tutunca hayellerimde
yolunu beklerken tan yerlerinde
uçtunmu,kaçtınmı seherlerimde

gözlerim yollarda duraklardayım
kaderime şükürüm var kârdayım

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ş ü k ü r ü m var k â r d a y ı m Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ş ü k ü r ü m var k â r d a y ı m şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ş ü k ü r ü m var k â r d a y ı m şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Emine Özyurt
Emine Özyurt, @emineozyurt
30.10.2010 23:17:44
Şükreden her zaman kardadır..mevlam şükreden kullarından eylesin güzel bir şiirdi kutlarım kardeşim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL