Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ffakir
ffakir

ANLAYAMADIM

Yorum

ANLAYAMADIM

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

195

Okunma

ANLAYAMADIM

ANLAYAMADIM

Bir dakika versem saat olıyor
Saniyeler bile yorgun kalıyor
Yangınım bitsede külüm yanıyor
Kaderde azapmı anlayamadım

Masum duruşunun arkası zından
Ahtapot misali Sarar her yandan
Çok kez düşündüm de oldum aklımdan
Çakal mı tilkimi anlayamadım

Yüzüne bakınca sanarsın melek
Feleğe tersine giydirir yelek
Kalbi fitne dolu kendi kelebek
Hayal mi gerçek mi anlayamadım

Abdüssamet TÜRETKEN
14/04/2024

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Anlayamadım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anlayamadım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ANLAYAMADIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL