Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
İd
İdilnaz

YALNIZ

Yorum

YALNIZ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1004

Okunma

YALNIZ


Herkesin içinde yalnız kalınca
Anladım ne kadar zormuş bu hayat
Dayanabilmek lazımmış bazen de
Sürüklenmek kaderin cilvesinde

Bazen çıkmaza girersen bu yolda
Dik yürümek lazım korkunç yağmurda
Hiç yere bakmadan, yalnızca öne
Tek başına, elinde kaleminle

Bazense çıkmaza girmektense yol
Bitiverir aniden dik yamaçta
Sen inanmasan bile olanlara
Ölümün eşiği demektir bu son

Yalnız kalmak böyle bir duygu işte
Sürüklenirsin acının peşinde
Kimse anlamaz belki seni ama
Kendini bulursun zaman içinde


(11’li hece ölçüsü)


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yalnız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalnız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YALNIZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL