Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
lunet
lunet

nasıl

Yorum

nasıl

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1365

Okunma

nasıl

nasıl

alıştım senin sıcacık nefesine
geceleri o güzel sohbetine
bırak kalsın ellerin ellerimde
nasıl dayanırım ben sensizliğe

susma bak benim gözlerime
hadi anlat birşeyler söyle
ne değişecek sen gittiğinde
nasıl bırakırım seni yad ellere

gönlümü aldın tatlı gülüşünle
yıkılırım ben senin gidişinle
sana bu kadar çok değer verdiğim halde
nasıl kıyarsın bana vicdanın nerde

mademki istiyorsun güle güle
haberin olsun ben yokum döndüğünde
bir daha sevmekmi tövbe
nasıl mutlu olacaksın ben ah ettikçe

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Nasıl Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nasıl şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
nasıl şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL