Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
lunet
lunet

gözlerinde kaldım

Yorum

gözlerinde kaldım

( 3 kişi )

4

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1936

Okunma

gözlerinde kaldım

gözlerinde kaldım

dertlerimle başbaşayım
yalnızlık benden yana yine
ben ise gözlerinde kaldım
neden çekip gittin sessizce

ismini hergün anarım
bu alışkanlık oldu bende
senin güzel gözlerinde kaldım
zamansız bu ayrılık niye

tükendim kalmadı ki dermanım
alışığım,ömrüm doldu kederle
gülüm gözlerinde kaldım
gidişin gibi gelişinde olsa gizlice

gülmez yüzüm kaderime dargınım
yıllar geçiyor yazık gençliğimize
ah yarim gözlerinde kaldım
unutabilsem seni keşke

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Gözlerinde kaldım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gözlerinde kaldım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
gözlerinde kaldım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Selahattin YETGİN
Selahattin YETGİN, @selahattin-yetgin
8.10.2010 10:34:59
Bir pencere seçeriz kendimize, dışarda yaşam duyuruları. Sesini dinleriz hayatın, mahmur bir gecenin artığı. Sıkılır yumruğumuz ve daralır göğsümüz, unuturuz çok zaman, hayat kendi içimizin anlamsız yangını.
Yürekten tebriklerimle.
leydican
leydican, @leydican
8.10.2010 03:49:59
5 puan verdi
Şiir güzeldi arkadaş ama resimde ki gözler olmak isterdim
saygılar
Canan Başak Türk
Canan Başak Türk, @gunes-ay
7.10.2010 21:36:13
5 puan verdi
Gönül dostu tebrik ediyorum kuzenim çok duygulandı kaleminiz daim olsun.
dert-cile
dert-cile, @dert-cile
7.10.2010 09:13:35
5 puan verdi
yuregine saglik, kalemin daim olsun.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL