Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
karpaz
karpaz

bitmesi beklenen serum şiiri

Yorum

bitmesi beklenen serum şiiri

( 3 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1826

Okunma

bitmesi beklenen serum şiiri




en fiili hüzünle,kundura öfkesiyim yola bakmanın
merdiven çokluğu ve çok beyazlar yelesi
dar uzun koridorlar hemşireler ıslağı...
ben bugün akdenize iğreti bakan
sarhoş kadınlarıyım normandiyanın



dağların çürüyen organlarındanım sana
iç grafimi görsün istemem duvar saati...
"ben hangi çağın adamıydım"gözlerin şimdi
çatışan nergis kokusudur eşkiyalarla



yırtarak gül denen şeyi bir moğol edasıyla
ağrılı bir hastane akşamından geri istiyorum seni...
fırtınalardan,kemirgen ve zerdeçal kadınlardan,
seramiğe seni giydirince deliren mimarlardan
ve aralanmış kapıların günahından
şarkıyım sana



toprak zaman / girne 2010

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bitmesi beklenen serum şiiri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bitmesi beklenen serum şiiri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bitmesi beklenen serum şiiri şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
_Günce_
_Günce_, @gunce2
2.2.2012 20:52:42
5 puan verdi
hayranlıkla okudum

çatışan nergiz kokusu hangi tene karışır
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL