Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
orhanoyanik
orhanoyanik

TİTREK GÖNÜL

Yorum

TİTREK GÖNÜL

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

935

Okunma

TİTREK GÖNÜL

TİTREK GÖNÜL


Gel titrek gönül,
Gel.
Ayağına dolanmasın,
Ne ebed, ne de ezel.
Ne istediğini,
Bilerek gel.
Bak bugünü yaşamana.
Hayal oteldeki,
Boş odaları.
Tek tek dolaşma,
Sıkışma!
Geçmiş ve gelecek arasına.
Dünya dünde vardı,
Bugünde.
Sen yaşamana bak,
Bekleme.
Balık hiçbir zaman,
Kavağa çıkmayacak.
Gönül sana titrek diyorum,
Çünkü:
Sıkıntıyı.
Gördüğün de kaçarsın,
Kuyruğunu titreterek.
Biliyorum bundan,
Sonra hayata dair,
Her şey,
Seni ürkütecek.
Şunu da unutma.
Yaşam sıkışır,
Gerçek ile hayal,
Arasına.
Sende girersen,
Bu çarkın ortasına,
Benzersin.
Sultanlar maskarasına.
Titrek gönül.
Daha da titre kendine gel.
Bugünün öncesi geçmiş
Sonrası hayal
İstemem başına gelsin bir hal
İstersen dinle
Ya da dinleme
Elçiye olmaz zeval

14.10.2010
Orhan OYANIK

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Titrek gönül Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Titrek gönül şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TİTREK GÖNÜL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL