Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
nefesimsin şiir
nefesimsin şiir

DÖRT MEVSİMİMDE SENSİN.....

Yorum

DÖRT MEVSİMİMDE SENSİN.....

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1685

Okunma

DÖRT MEVSİMİMDE SENSİN.....

DÖRT MEVSİMİMDE SENSİN.....

ÖZLEM KAPIMDA VUSLAT KOKUYOR BURNUMDA,

DAR AĞAÇLARI KURULUYOR HER YANIMDA OLMAYIŞINDA,

EN BÜYÜK HUZUR YÜREĞİNİN ORTASINDA,

SEVMENİN NİMETİ GÖZLERİME BAKAN SONSUZLUĞUNDA,

BENİMSİN BENİMSİN İKİ CİHANIMDA,

SEBEBİMSİN,

KIYAMETİMSİN,

GÜNEŞİMSİN,

DÖRT MEVSİMİMSİN,

SEN BENİM HERŞEYİMSİN.

SENİ SEVİYORUM....................

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dört mevsimimde sensin..... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dört mevsimimde sensin..... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DÖRT MEVSİMİMDE SENSİN..... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
14.10.2010 15:24:05
Beğeni:
0
Okunma:
1685
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL