Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
mestane
mestane

HÜNER, YÜREKTEDİR YÜREKTE

Yorum

HÜNER, YÜREKTEDİR YÜREKTE

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1476

Okunma

HÜNER, YÜREKTEDİR YÜREKTE

Sevda ateşle gelir, alevsiz olmaz asla
Hüner dilde değildir, yürektedir yürekte
Mevsimleri kararak, erirsin damla damla
Hüner yelde değildir, bilektedir bilekte

Adım adım esse de nurlu meltem rüzgârı
Seherler anlatsa da aşkla yüklü baharı
Tutuşsa da durmadan gözlerinin pınarı
Hüner selde değildir, çiçektedir çiçekte

Çoğalan saadetle akıp dursa kâinat
Sözlerin tellerinde karılsa da hep murat
Kararan gönüllere yaklaşsa nurlu berat
Hüner elde değildir, petektedir petekte

Huzurun yakınında, uzaklara koşma hiç
Sükût et diyarında, sancılarla coşma hiç
Yangın bağla gönlüne, alevsizce taşma hiç
Hüner çölde değildir, dilektedir dilekte

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hüner, yürektedir yürekte Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hüner, yürektedir yürekte şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HÜNER, YÜREKTEDİR YÜREKTE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
türkmendağlı
türkmendağlı, @turkmendagli
28.9.2010 22:40:43
5 puan verdi
Şiiri bilerek yazan, tecrübeli ve usta bir kalem, değerli şairi ve şiirini kutluyorum.Puanım tam.Yunus diyarından selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL