Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
he
hepgülen

Gel...

Yorum

Gel...

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1232

Okunma

Gel...


Sabahı olmayan gecelerde
Gözlerin yıldız yıldız kalbimde
Nasıl kıydın ikimize
Her neredeysen artık çık gel sevgilim
Tatlı sözlerin
Kulaklarımda çınlıyor
Geçmişin anıları yüreğimi dağlıyor
Güzel yüzünün hayali
Aklımdan hiç çıkmıyor
Her neredeysen artık çık gel sevgilim
Aynalara küstü şen yüzüm
Günden güne sarardım soldum
Yüreğim ellerinde
Sesine hasret biçare
Her neredeysen artık çık gel sevgilim...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gel... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gel... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gel... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mustafa Sade
Mustafa Sade, @mustafa-sade
21.9.2010 19:50:26
sesinizi duyar inşallah, tebrikler; saygıyla...
Dikçe
Dikçe, @dik-e
21.9.2010 13:50:10
5 puan verdi
umarım gelir yeğin olmalı gönlünüz..

kutluyorum yüreğinizi..

Saygılar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL