Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
VI
VIN ART

Keşke

Yorum

Keşke

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

4,0

Puan

1062

Okunma

Keşke

Bulut değilim ki yağmur olsam,
Güneş değilim ki yaksam kavursam
Ne olabilirim ki gönülden başka
Keşke yanmasaydım...
Ne yanık türküler dinledim,
Ne de sevda öyküleri,
Yağmurun yaprağa düştüğü gibi,
Öyle düştün gönlüme.
Sözün özünde saklıyorum seni,
Sazın telinde ki nağmeler gibi.
Kış dolu gönlüme gelen bahar,
Öyle kor öyle düş gibi...
Keşke sana yar diyebilseydim,
Ömrün yoluna can olabilseydim,
Bir ömür gelirdim peşinden,
Gönül yarin ben olabilseydim...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

4.0

100% (1)

Keşke Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Keşke şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Keşke şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
cemil
cemil, @cemil
7.9.2010 16:45:24
Keşkesiz bir yarın diliyorum İçinden güzel anekdotlar çıkarttığım bir şiirdi.

Sevgiyle kalınız. İyi bayramlar diliyorum.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL