Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
sadettin
sadettin

GÖNÜL VERMELİ

Yorum

GÖNÜL VERMELİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1077

Okunma

GÖNÜL VERMELİ

GÖNÜL VERMELİ

Bu can bu bedene oldu emanet
Bilip de adem olan sırra ermeli
Ne büyük iyilik büyük keramet
Keramet ehline gönül vermeli.

Ne gelirse gelsin haktan diyerek
Kabul edip rahmanı rahim bilerek
İmanım sanadır sana diyerek
Rahman sahibine gönül vermeli.

İnsanı yarattı çamurlu sudan
Ol diye emretti o büyük hüdan
Ne büyüktür bil ki seni yaradan
Yaradan sırrına gönül vermeli.

Veren emaneti bir gün alacak
Geriye yaptığın işler kalacak
Kim bilir adını kimler anacak
Emanet sahibine gönül vermeli.

Sadettin KÖREMEZLİ
14.07.2010

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gönül vermeli Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönül vermeli şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖNÜL VERMELİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL