Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
ulyyses
ulyyses

AURORA'NIN GÖZYAŞLARI

Yorum

AURORA'NIN GÖZYAŞLARI

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

4,0

Puan

1606

Okunma

AURORA'NIN GÖZYAŞLARI

AURORA'NIN GÖZYAŞLARI

Duyduk Aurora’nın gözyaşlarıyla yıkanıyormuşsun
duyduk ki doğmuyormuş güneş
azrail doğu kapılarını tuttuğundan beridir
insanlığın üzerine
şafağın güzelliğini göremez olmuş şehir
kuş sesleri duyulmuyormuş artık
fesleğenler kurumuş
insanlar daha bir yalnız ve mutsuzmuş
sen bu şehri terkettiğinden beri...

05.07.2003

Özgür Kapcı
--------------------------------------------------------------------------------
Bu şiirin hikayesi:

’Aurora - (Eos) Şafak Tanrıçası. Gül renkli parmaklara sahip, güzel ve gönül alıcı bir bakireydi. Her sabah doğu tarafından göğün kapılarını açarak güneşe yol verirdi’

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

4.0

100% (1)

Aurora'nın gözyaşları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aurora'nın gözyaşları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AURORA'NIN GÖZYAŞLARI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Neva Ney
Neva Ney, @neva-ney
19.7.2010 17:25:01
4 puan verdi
masal tadında....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL