Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
devrik cümle
devrik cümle

Çoçuk

Yorum

Çoçuk

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1605

Okunma

Çoçuk

karanlığın arasında bir adam
o çocuğa bakınca kalbi kanar
kim o çocuk
kaybolan geçmişimi
tutsa onu
...hayat geri gelirmi
bir ihtilal şiirinde vurulan
ve yorulan militanist bir şairmi
o çocuk bulabilir sadece
yitmiş kafiyeli isyanları
sözcüğünden ölüm damlıyor belki
ama o son şiirini tamamlamalı
son şiirde bir ülke yanacak belki
kendi cehennemini yaratmalı
cehenneminde yanacak kırgın bedeni
ama o masum çocuk
yaşamalı
................

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Çoçuk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çoçuk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çoçuk şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL