Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Karaca Yakup
Karaca Yakup

HASTANE PERSONELLERİ

Yorum

HASTANE PERSONELLERİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1130

Okunma

HASTANE PERSONELLERİ

Önce randevu alırlar,
Gelenler memnun kalırlar,
Çalışır mutlu olurlar,
Hastane personelleri.

Arayanlar bulur sizi,
Kimi asker kimi gazi,
Güler yüzlü mütevazı,
Hastane personelleri.

Yorulsa da aldırmazlar,
Çok çalışkan hiç durmazlar,
Kimin nesidir sormazlar,
Hastane personelleri.

Birbirlerine danışırlar,
Paylaşarak anlaşırlar,
Fedakârca çalışırlar,
Hastane personelleri.

İşinin hakkını veren,
Zorluklara göğüs geren,
Bilgide zirveye eren,
Hastane personelleri.

Olumsuzluk görülse de,
Gözünden yaş süzülse de,
Belli etmez üzülse de,
Hastane personelleri.

Sitem eder ama küsmez,
Gücense de selam kesmez,
İşi bitmeden terk etmez,
Hastane personelleri.

Karaca Yakup böyle der,
Ne alırsan bir fazla ver,
Hem sevilir hem de sever,
Hastane personelleri.

Karaca Yakup
11.06 2010

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hastane personelleri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hastane personelleri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HASTANE PERSONELLERİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL