Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Ayşe_rose
Ayşe_rose

Fikriye

Yorum

Fikriye

6

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1147

Okunma

Fikriye





Derin bir sessizlik var köyde
Kuzular ses vermez
Çobanlar çalmaz olmuş artık
Bulutlar kapkara bu yerde,
Ölüm vurmuş sevdalı yüreklere
En son teli duvağı ile
Ayrılmıştı babaevinden Fikriye
Köy ağlar, sular akmaz şimdilerde
Gökyüzü bile ağlar
O taze geline
Ne bilirdi Fikriye
Yirmisin de varsın o ebedi yere.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Fikriye Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Fikriye şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Fikriye şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
fikretmalkoc
fikretmalkoc, @fikretmalkoc
3.7.2007 21:21:37
harika.....
binyıl
binyıl, @binyil
3.7.2007 21:16:35
:)) güzeldi...
fatih akça
fatih akça, @fatihakca
3.7.2007 20:45:47
şiirlerinizde toplumsal bir hava kokluyorum genelde
fikriye toplumsal kuralların kurbanı
yüreğinize sağlık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL