Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Madk65
Madk65

Ve her aşkta yine ben ölüyorum...

Yorum

Ve her aşkta yine ben ölüyorum...

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

4,5

Puan

1127

Okunma

Ve her aşkta yine ben ölüyorum...

../

Kırık bir merdiven ayağı aşkım
Ve ben
En alt basamağında oturmaktayım
Kalbime batan can kırıklarını ayıklamaktayım
Biçare...

Ne güneşi görüyorum gecelerde
Ne de sen varsın hecelerde

Ne yapsan ne etsen
Nafile...
Aşkın abdesti bozulmuş bir kere

Ahh o can kırıkları
Ahh o şüphenin yarıkları
Hele bir düşmeye gör o yarıktan içeri
Dipsiz bir uçurum sanki
Sanki sanki upuuuuzuuun bir
Kafile...

Metanet diliyorum Allah’tan
Açılan yaralarıma sabır sürüyorum
Ve her aşkta olduğu gibi
Yine ben ölüyorum...

Straubing 15.06.2010
Kadircan Pehlivan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

4.0

50% (1)

Ve her aşkta yine ben ölüyorum... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ve her aşkta yine ben ölüyorum... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ve her aşkta yine ben ölüyorum... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
papatya07
papatya07, @papatya07
16.6.2010 16:56:14
5 puan verdi
Aşkın abdestini bozan şüphe ve can kırıkları ve aslında ölen aşk...
Kutluyorum beğeniyle paylaştım.
Saygılar,sevgiler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL