Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
bakunin
bakunin

Gülersen

Yorum

Gülersen

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1403

Okunma

Gülersen

Gülersen donar ateş
Gülersen yıkılır ferhat
Mecnun’un derdi zaten sana eş
Bir de Sen gülme ölüm........

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gülersen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gülersen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gülersen şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kosarli 47
kosarli 47, @kosarli-47
16.6.2010 20:58:53
Gülersen donar ateş
Gülersen yıkılır ferhat
Mecnun’un derdi zaten sana eş
Bir de Sen gülme ölüm........

harikaydı yüreğine sağlık
kalemin daim olsun ...sevgiler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL