Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
eg
ege-men

NEFSİMİZE YENİLDİK

Yorum

NEFSİMİZE YENİLDİK

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

945

Okunma

NEFSİMİZE YENİLDİK

O gün kederlenmiştik,
Mananın yokluğunda,
Maddeye boyun eğmiştik.
Nefsimize yenilmiştik.
VE.....
Birden af dilemiştik,
Yardan,YARADANDAN......

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Nefsimize yenildik Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nefsimize yenildik şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NEFSİMİZE YENİLDİK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
edalım
edalım, @edalim
2.7.2007 19:48:26
yaradanın affın asığın her ne günah işlediysen yürekten af dile affetmediği kulu yoktur...
şiir bir anlık pişmanlığın alatımı olmuş sanki sanki içinizde bu pişmanlığın devamı varda sizde kalmış gibi:))
şiire güzel kurgulamışsınız
tebrikler...
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
2.7.2007 12:56:57
Beğeni:
0
Okunma:
945
Yorum:
1
BEĞENENLER
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL