Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
eg
ege-men

SUSTUM

Yorum

SUSTUM

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

899

Okunma

SUSTUM

Anlatamadığım duygularım için
Kendimi suçladım hep
Haykıramadım düşüncelerimi kimsenin suratına
Sustum...
Korkularımı nefretlerimi gizledim
Herkesten
Ağladım...
Kimse bilmedi gözyaşlarımın nedenini
Bazen kendim bile...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sustum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sustum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SUSTUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
selsoft
selsoft, @selsoft
24.6.2007 00:15:21
Çok güzel bir konu ama cümleler çok basit, yani çok kullanılmış cümleler. Farklı değil.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
23.6.2007 23:16:56
Beğeni:
0
Okunma:
899
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL