Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ZaNyLiFe
ZaNyLiFe

Bunun adı..

Yorum

Bunun adı..

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1170

Okunma

Bunun adı..



Bunun adı Gönül...
Sevilir
Üzülür...

Herşey orda görülür
Herkes orda gömülür...


Bunun adı Aşk...
Sever...
Tutulur...

Herşey onla güzelleşir
Herkes onla büyür...

Sevgili...

ZaNyLiFe
26.05.10

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bunun adı.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bunun adı.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bunun adı.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
blue_white
blue_white, @blue-white
31.5.2010 17:40:59
5 puan verdi
Bunun adı Gönül...
Sevilir
Üzülür...

Herşey orda görülür
Herkes orda gömülür...


Bunun adı Aşk...
Sever...
Tutulur...

Herşey onla güzelleşir
Herkes onla büyür...

tebrıkler kalemınız daım olsun saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL