Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
dogann0671
dogann0671

Soranlara...!!!

Yorum

Soranlara...!!!

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1025

Okunma

Soranlara...!!!

İçten çekilen bir sabırdır bekleyiş

Uzakları yakın eden bir yakarış

Özlemdir içindeki sevgilinin sevda

Ufukları dar eder, ayrılıklar ....



Aşkı bazen iki kelimeyle açıkla derler

aşk ; tatlı bir heyecan

gönüllerde ürperen ateş

ayrılıklara davetiyedir....



vAR ile yok arasındaki fark nedir diye sorarlar

Hayat bazen var ikende yoktur derim.

Yokluk çaresiz bir var oluştur aslında

Sevgilerde yerini aşk yokluklarına bırakır ...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Soranlara...!!! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Soranlara...!!! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Soranlara...!!! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL