Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Çağlar
Çağlar

GÖZ DAMLASI

Yorum

GÖZ DAMLASI

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1361

Okunma

GÖZ DAMLASI


Gözlerinden akan damla
Karşıdakine olur ayna
Ayna isen bakarlar sana
Aydınlıkta ağlama

Güzel çirkin, akılsız zeki
Fark etmez gözlerin rengi
Üzüntüsü acısı sevinci
Gözlerden akan aynı damla

Gelir gözlerin ardından
Göz önüne bir dünya
Neden ağlarsan ağla
Gözyaşı hep aydınlıkta

ismetevren
18.07.09

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Göz damlası Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Göz damlası şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖZ DAMLASI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
iyimser
iyimser, @iyimser
17.5.2010 23:26:15
Siz öyle diyorsanız mutlaka öyledir, değişik bir kurgu kutlarım İsmet Bey
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL