Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
e.mustafa kaya
e.mustafa kaya

SAÇLARINI ÖRER GİBİ

Yorum

SAÇLARINI ÖRER GİBİ

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

835

Okunma

SAÇLARINI ÖRER GİBİ

saçlarını örer gibi


masmavi akıyordu işte
boğaz
gizemli ve sonsuz
gururlu ve yalnızdı

martılar
göğün beyaz kuşları
birer gelinlik gibi
uçuyorlardı
sürükleniyordu bir vapur
lodos soğuğunda
denizin yıldızları
balıklar
göğe doğru yükseliyordu
senin güzelliğini düşünüyordum
en olmadık bir saatti
saçlarını örer gibi
istanbul’u seviyordum
beni mutlu ediyordun …



Mustafa kaya
27.04.2009 / Çengelköy

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Saçlarını örer gibi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Saçlarını örer gibi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SAÇLARINI ÖRER GİBİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL