Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Kadir91900
Kadir91900

KARLI GECE

Yorum

KARLI GECE

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1593

Okunma

KARLI GECE

KARLI GECE

İki direk arasında
Kopan tek bir soğuk çığlık
Duyan yoktu o kuytuda ,
Lakin vardı bir hastalık

İz bırakıp karlı gece
Geçti son kez üzerinden
Bu macera ile derde
Oldu merhem , derinlerden ,

Haber aldı bir haberci
Bitti dedi sevişmeler.
Bitti dedi bir haberci
Kapladı kar geçti üzüntüler.

Ah yankılan düyek kışım
Silinsin bu kara leke
Yanar şimdi kanlı başım
Şimdi bildim : O ebhire .

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Karlı gece Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Karlı gece şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KARLI GECE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ALEMDAR MİRZA
ALEMDAR MİRZA, @alemdarmirza
19.4.2010 20:30:48
tebrik edrim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL