Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
serhankara
serhankara

ANKARA...

Yorum

ANKARA...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1007

Okunma

ANKARA...

UMUTLARIM GÖZYAŞIMLA BİRLİKTE AKTI GİTTİ...
GENÇLİĞİM SENLE BAŞLADI SENLE BİTTİ...
O YAR BENDEN GİTTİ BENDE SENDEN ANKARA...

ŞİMDİ ÇOK UZAKLARDAYIM...
BURALAR SOĞUK KARANLIK...
BURDA GECE UYKUYA DÜŞMAN...

RÜYAMDA SENİ VE YARİ GÖREBİLECEĞİMİ BİLSEM...
BÜTÜN UYKULARI SATIN ALIRDIM ANKARA...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ankara... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ankara... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ANKARA... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
13.4.2010 17:25:46
Beğeni:
0
Okunma:
1007
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL