Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
gıfarlı
gıfarlı

YENİK DÜŞTÜ SEVDAMIZ

Yorum

YENİK DÜŞTÜ SEVDAMIZ

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1293

Okunma

YENİK DÜŞTÜ SEVDAMIZ

YENİK DÜŞTÜ SEVDAMIZ

ÜŞÜYORUM...
soğuk ve karanlık odaların
puslu köşelerinde.
özgürlüğe hasret ölümü düşünüyorum
yaşamın verdiği acı ile
sonra yok oluş
tüm insanları ve karanlık o yaşamı umursamazcasına
yenik düşen sevda uğruna
parçalanan yüreğe yuva kurmuş
umutsuzluk oligarşisi
yavaş yavaş yok ediyor bedeni yakan o sevdayı...
yok oluyor tek tek ve tekrar diriliyor

tüm yenik düşen sevdaların inadına
yaşamak istercesine inatla sarılıyor
yok oluştan kurtulan
BU YAŞAMA ...
UMUT İSLAM AYAR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yenik düştü sevdamız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yenik düştü sevdamız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YENİK DÜŞTÜ SEVDAMIZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Funda SAĞLAM
Funda SAĞLAM, @fundasaglam
12.4.2010 23:41:57
5 puan verdi
şimdi..oldu..dost kalemim..kutluyorum şiir yüregi..sevgiyle
Murat Çakır (şeker29)
Murat Çakır (şeker29), @muratcakir-seker29-
12.4.2010 19:17:55
şiir göremedim ama......
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL