Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
murattaha
murattaha

Senin İç Güzelliğin Daha Güzeldi Benim Kalbimde

Yorum

Senin İç Güzelliğin Daha Güzeldi Benim Kalbimde

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1177

Okunma

Senin İç Güzelliğin Daha Güzeldi Benim Kalbimde

Sen bana ait olmasan,ben sadece senin kalbine aitim.
Seni sevmeye başladığım gün yanlız kaldı,geriye ümitsiz bakan yanlızlığım,
Hep sen vardın kalbimde,Bu ümitsizliğe su serpen tek kişiydin!
Sana olan sevgimi söylediğim gün;Havalara uştun,inanamadın?
Anladın ki o an seni seven birinin olduğunu.
üç gün sonra ağlayarak geldin yanıma,
’’Hayır’’ dedin inanamadım söylediğine
Anladım ki o an benden neden uzak durduğunu!
Şunu bilmeni istiyorum ki;
Ben seni dış güzelliğin için değil,
Ben seni İÇ GÜZELLİĞİN,Dış Güzelliğinden daha güzel olduğu için sevdim!...

Murat Taha UZUNER

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Senin iç güzelliğin daha güzeldi benim kalbimde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Senin iç güzelliğin daha güzeldi benim kalbimde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Senin İç Güzelliğin Daha Güzeldi Benim Kalbimde şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL